fredag 26. august 2011

Kyllingwok med ananaskrem


Denne woken kan du lage med kylling eller svinekjøtt, begge deler passer like godt og begge deler blir veldig godt. Sammen med sprø grønnsaker og en frisk ananaskrem blir det et nydelig og lettlaget måltid.

DU TRENGER TIL CA. FIRE PERSONER :

400 - 500 gr kylling eller svinefilet          
2 store løk
2 - 3 gulrøtter
Ca. 150 gr. kålhode
Olje eller smør til steking
Salt  -  pepper
Provance krydder

ANANASKREM:
2 dl lettrømme
1 dl gresk yoghurt
1 1/2 dl. knust ananas
En anelse sukker hvis ananasen er litt sur

 

 Begynn med annanaskremen med å røre sammen yoghurt, rømme og knust ananas. Sett kremen i kjøleskapet til den skal brukes. 

Kjøttet skjæres i strimler og stekes i en wok eller stekepanne, ta kjøttet opp av pannen når det er ferdigstekt. Skrell gulrøttene og strimle dem med en ostehøvel slik at det blir tynne skiver, skjær løk og kål i strimler.
Stek grønnsakene i smør/olje mens du rører hele tiden, de skal ikke vær helt gjennomstekt, men ha en litt sprø konsistens. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med grønnsakene, varm opp og smak til med krydder.
Serveres med ananaskremen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar