fredag 1. juni 2012

Pizza med blåmuggost, rødløk og pepperoni


En litt "Hot" lørdagspizza denne lørdagen, men du verden så god den var, jeg brukte samme oppskrift på selve bunnen som Italiensk pizza som du finner oppskriften på her  , en god og lettvint tomatsaus som er enkel å lage og som er kjempegod til pizza, finner du oppskriften på her, lag gjerne en stor porsjon og frys ned, så har du tomatsaus til neste gang du lager pizza. Denne pizzabunnen er lett å kjevle ut og blir forholdsvis tynn når den er stekt.

                                  Til pizzafyll trenger du:                                       

Tomatsaus
Karbonadedeig surret på stekepanne
1 "bit" blåmuggost
så mye som du liker
Pepperonipølse
ikke bruk for mange, de er sterke
1/2 rødløk i tynne skiver
Pizzakrydder
Vanlig raspet ost


 Legg et godt lag med tomatsaus på den ferdig utkjevlede pizzabunnen, legg på lett brunet karbonadedeig, pepperonipølser, rødløk og blåmuggost, strø over pizzakrydder og raspet ost til slutt.
       Sett pizzaen inn i varm ovn 225 -250 graderog stek den i ca 12 - 15 minutter.
Pass godt på, bunnen er tynn så den blir fort stekt med så høy temperatur. Litt salat og rømmedressing er godt til pizza, vil du ha noe magrere enn rømmedressing, så bruk kesam eller yoghurt naturell, smak til med salt pepper, litt citron, honning eller litt mild sennep.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar