onsdag 7. november 2012

Kyllinggryte med bacon, brokkoli og curry paste


Det er første gang jeg lager denne gryten, men det blir neppe den siste, for dette var en nydelig middag. Veldig enkel og rask å lage, den kan lages dagen i forveien om du har en travel dag og trenger middag i en fart.

DU TRENGER TIL TO PERSONER

2 kyllingfileter
1/2 løk i skiver
4 - 5 skiver bacon
4 - 5 champignon i skiver
Ca. 2-3 dl brokkoli i biter 
1/2 boks rømme
1 dl fløte
1 ts curry paste
1/2 kylling buljongterning
Salt - pepper
Smør/olje

Del kyllingfileten i biter og stek den og bacon lett på stekepannen. Ha bacon og kylling over i en kasserolle. Stek sopp og løk, bare lett, det skal ikke være brunt, og la brokkoli få surre med tilslutt og ha alt i kasserollen. Tilsett rømme, fløte, curry paste og kok opp. Smak til med salt og pepper og mere curry paste eller fløte/rømme om det trengs. La koke i 10 - 15 minutter, la ikke kyllinggryten koke for lenge da kan det bli litt seigt og brokkolien blir overkokt.
Serveres med ris og gjerne en salat.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar