torsdag 15. august 2013

Burger med coleslaw


En saftig hjemmelaget burger er veldig godt og dekker så absolutt  middagsbehovet, enkelte dager trenger vi å ha noen enkle løsninger. Bak noen gode burgerbrød en dag du har god til og legg de i fryseren, det kan du gjøre med burgere også, lag noen en dag du har tid, så er middager i boks den dagen du har ekstra dårlig tid.

TIL 4 BURGERE TRENGER DU:

800 gr karbonadedeig
Salt - pepper
1/2 finhakket løk (kan sløyfes)
1 egg


Ha karbonadedeigen i en arbeidsbolle sammen med egg, krydder og løk, arbeid raskt sammen og form til fire store burgere som stekes i smør/olje på stekepannen til de er pent brune og har fått en fin jevn stekeskorpe.
Legg godt med salat på underdelen av burgerbrødet med burgeren over, topp med coleslaw salat, tomat og rødløk. Vil du lage en kjempegod coleslaw salat selv finner du oppskriften her



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar