mandag 16. november 2015

Wok med laks og grønnkål


Raskere middag får du ikke og smaken er det ingen ting å si på - og så er det fullt av vitaminer - hva mere kan vi forlange av et måltid.....

DU TRENGER TIL TO PERSONER:

Ca. 400 gr laksefilet uten skinn og bein
2 gulrøtter  i tynne staver
1 neve sukkererter
Ca. 10 cm. purre i tynne strimler
1 stor grovhakket løk
1 finhakket hvitløk
1 persillerot i tynne staver
3-4 never med ferdigkuttet grønnkål 
3 ss soyasaus
1/2 - 1 ss honning
1-2 ss balsamicoeddik
Noen dråper limesaft 
Ca. 1 ss vann
Litt salt og pepper
Olje


Skrell og kutt opp grønnsakene og del laksen i små biter. Ha olje i en wokgryte eller bruk en stekepanne. La oljen bli varm, ha litt salt og pepper på laksebitene og legg de i pannen. La laksen bli nesten gjennomstekt, ta de ut og legg tilsides. Ha litt mere olje i pannen, la den bli varm og legg i alle grønnsakene, rør rundt og etter ca. 4 minutter er grønnsakene ferdig. Legg i de stekte laksebitene, rør forsiktig rundt. Bland sammen balsamico, lime, honning, vann og soyasaus og vend det forsiktig inn i grønnsakene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar